Wat super leuk dat jij je hebt aangemeld!

Je ontvangt een mail met daarin een link om in te loggen op de community. Je kunt inloggen met het e-mailadres waarmee jij jezelf hebt aangemeld en volgt de verder stappen om een wachtwoord in te stellen.

Op de community is een speciale ruimte ingericht om jezelf voor te stellen. Het zou leuk zijn als je dit doet, zodat de leden weten wie er allemaal op het platform zitten. Mijn missie is namelijk om meer verbinding te hebben tussen ouders, leerkrachten en professionals die een raakvlak hebben met kinderen die faalangstig, beelddenker en/of hoogsensitief zijn.

Uiteraard staat respect hoog in het vaandel. Ik zal, samen met mijn team, elke werkdag aanwezig zijn op de community om te zien of dit ook wordt nageleefd. Mocht blijken dat iemand zich niet aan de opgestelde community regels houdt, zal deze 1 keer een waarschuwing krijgen en na herhaling verwijderd worden van het platform. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de veiligheid voelt om zichzelf kwetsbaar op te stellen en persoonlijke verhalen te delen.

Tip: Gebruik geen namen van kinderen, maar initialen. Of gebruik: onze zoon, onze dochter, het kind uit mijn klas/praktijk etc. Op deze manier kun je vrijuit spreken, zonder dat een kind terug te herleiden is.

Jij hebt gebruik gemaakt van het speciale licentie-abonnement. Zolang jij lid blijft van het platform, zal je dit bedrag jaarlijks blijven betalen. Jij gaat niet mee met de verhogingen die steeds gaan plaatsvinden, omdat de waarde van het platform toeneemt.

Hieronder vind je een eenvoudig stappenplan hoe je de groep details kunt aanpassen en hoe je de 10 gebruikers kunt toevoegen. Mocht je ergens niet uitkomen, kun je onder het kopje ‘support’, je vraag stellen aan de technische support. Die helpen je dan zo spoedig mogelijk verder.

Uiteraard kun je altijd jouw abonnement opzeggen. Ieder jaarabonnement kan tot een maand van tevoren opgezegd worden, anders wordt deze met een jaar verlengd. Mocht jij later toch besluiten om weer terug te komen, betaal je uiteraard het op dat moment geldende bedrag.

Ik ben ervan overtuigd dat we hier een prachtig platform met community gaan neerzetten, waardoor er zoveel kinderen en hun gezinnen geholpen gaan worden, zodat ze weer veerkrachtig in het leven staan en weer een blij kind zijn. Hoe mooi is het dat jij hier jouw steentje aan bijdraagt!

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten in de community.

Met enthousiaste groet,
Monique van Zoelen

Groep details aanpassen

1. Klik op “Bewerk groep details”

 

2. Pas de naam aan of klik op “Verander van beeld” om de afbeelding aan te passen

 

3. Sleep de afbeelding of klik op “Bestanden selecteren” om de afbeelding te uploaden

Gebruikers toevoegen

1. Klik op “Nieuwe gebruiker inschrijven”

 

2a. Vul de gegevens van de gebruiker in en klik op “Stuur in” OF

 

2b. Klik op “Uploaden via CSV” en sleep het csv bestand of “Kies bestand” en upload een csv bestand gestructureerd als volgt:

De voornaam in de “A” kolom, de achternaam in de “B” kolom en het emailadres in de “C” kolom