Wat super leuk dat jij bij de 1e 150 ambassadeurs/fans bent ingestapt!

De mensen die vanaf het 1e uur zijn ingestapt zien het platform en community steeds verder uitbreiden en in waarde toenemen. Jij zal daarom altijd een speciaal plekje behouden in de community.

Jij hebt gebruik gemaakt van het geweldige aanbod van €137,- per jaar. Zolang jij lid blijft van de community, zal je dit bedrag jaarlijks blijven betalen. Jij gaat niet mee met de verhogingen die steeds gaan plaats vinden, omdat de waarde van het platform toeneemt.

Uiteraard kun je altijd jouw abonnement opzeggen. Ieder jaarabonnement kan tot een maand van tevoren opgezegd worden, anders wordt deze met een jaar verlengd. Mocht jij later toch besluiten om weer terug te komen, betaal je uiteraard het op dat moment geldende bedrag.

Het platform zal uiterlijk 30 juni gelanceerd worden, maar de voorspelling is dat dit eerder zal zijn. Doordat je bent ingestapt voor dit speciale aanbod, ontvang je nu nog geen inloggegevens. Zodra we gelanceerd zijn, ontvang jij als eerste jouw inloggegevens en kun je een kijkje gaan nemen. Het is dan extra leuk als je even voorstelt in de community, zodat we altijd kunnen terugzien wie de mensen zijn die vanaf het 1e uur zijn aangesloten.

Ik ben ervan overtuigd dat we hier een prachtig platform met community gaan neerzetten, waardoor er zoveel kinderen en hun gezinnen geholpen gaan worden, zodat ze weer veerkrachtig in het leven staan en weer een blij kind zijn. Hoe mooi is het dat jij hier jouw steentje aan bijdraagt!

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten in de community. Nog even geduld!

Met enthousiaste groet,
Monique van Zoelen