E-book: 25 praktische tips voor beelddenkers

In dit e-book ontdek je hoe je jouw kind weer laat stralen,
het zelfvertrouwen teruggeeft en weer vol plezier naar school laat gaan!

 

 Krijg hieronder alvast een sneak-preview óf bestel het e-book nu direct!

Dít is waarom dit e-book zo populair is

Als ouder wil jij het beste voor je kind. Je wil jouw kind zien stralen. En je wil niets anders dan dat je zoon of dochter gelukkig is. Maar in de praktijk blijkt veel ouders van beelddenkende kinderen ten einde raad zijn. Want wat kun je – na alles wat je al hebt geprobeerd – nog doen om je kind wél zelfverzekerd en blij naar school te laten gaan? 

Je wil weten waar al die onzekerheden, leer- en rekenproblemen vandaan komen. Ook begrijp je niet waarom je kind de lesstof op school niet begrijpt en er niet uitkomt wat erin zit. En, nog belangrijker: je wil handvatten om hier op de juiste manier mee om te gaan.

Geen wonder dus dat dit boek al door vele ouders als positief ervaren werd. In dit e-book krijg je namelijk maar liefst 25 praktische, goed uitvoerbare tips om je beelddenkende kind éíndelijk de juiste ondersteuning te bieden. En dat voor een investering van slechts 7 euro!

E-Book beelddenken
E-Book beelddenken

 


Wat dit e-book jou concreet laat ontdekken

 

Samengevat leer je in dit e-book meer over:

 

√ Wat beelddenken is

√ Wat de denkwijze is van je kind

√ Wat het verband is tussen beelddenken en leerproblemen

√ Welke talenten jouw kind heeft

√ Wat je zoon of dochter nodig heeft van jou

Google-5-sterren Weer een blij kind

Na een enorme zoektocht naar passende ondersteuning zijn we bij Monique van Lessons4you uitgekomen. Mijn dochter wilde in groep 3 niet meer naar school. Ze kreeg door dat ze anders leerde dan haar leeftijdsgenootjes. Belangrijk was dat haar zelfvertrouwen goed bleef en dat ze juist in haar kracht werd gezet. Die kracht is dat mijn dochter heel sterk in beelden denkt. Monique laat perfect de lesstof aansluiten op de beelddenk gedachte van mijn dochter. Sinds ze bij Monique is, zien we dat ze een echte sprong heeft gemaakt op school. Maar niet alleen wij als ouders zochten handvatten om onze dochter te helpen maar ook de school. Nadat school in contact is gekomen met Monique en het beelddenken hebben ook de docenten zich laten trainen in de beelddenk techniek door Monique. Hierdoor begrijpen wij als ouders, maar ook de docenten, veel beter hoe we onze dochter als beelddenker kunnen ondersteunen.

Judith van Brussel

Google-5-sterren Weer een blij kind

Twee van onze kinderen gaan naar Monique voor extra uitleg en vooral een andere manier van uitleggen van de stof die op school moeilijk voor ze is. Wij als ouders kunnen niets anders dan lof uitspreken over Monique en haar praktijk. Monique is enthousiasmerend, positief, kundig en heel lief voor de kinderen en ook naar ons als ouders. Ze ziet mogelijkheden en laat de kinderen vooral voelen dat ze goed zijn zoals ze zijn. Een boost voor het zelfbeeld en zelfvertrouwen, wat weer doorwerkt in hun schoolprestaties! Ze zitten lekker in hun vel en hebben al heel veel ontwikkeling doorgemaakt.

Marieke vd Kooij

Google-5-sterren Weer een blij kind

Sinds oktober 2019 is onze zoon Joost bij Monique voor huiswerkbegeleiding. Voordat hij bij Monique startte, was hij in zijn eentje aan het worstelen met taal en spelling. Dat was wel een gedoe. Met de professionele inzet van Monique heeft hij grip gekregen op de chaos in zijn hoofd. Hij heeft geleerd en mogen ervaren dat hij verre van dom is. Dat alles is te leren, bij te schaven. Zijn zelfvertrouwen is gegroeid. Joost vindt de huiswerkbegeleiding fijn, omdat er een ontspannen, vrolijke sfeer is, duidelijke uitleg, en hij wordt continue gemotiveerd door Monique. De lesstof wordt gevarieerd aangeboden: van een officieel dictee tot en met in spelvorm de les. Ook worden de Cito’s samen voorbereid en getraind. Dit helpt Joost. Bij de start van de corona-tijd heeft Monique zich feilloos aangepast en de lessen digitaal aangeboden, deze wijze van lesgeven is niet ten koste gegaan van de kwaliteit. Naar ons als ouders toe is Monique helder in de communicatie, professioneel, vriendelijk en flexibel. Dat bevalt ons prima!

Karin van Veldhoven

3 waardevolle inzichten uit het boek

Lees je dit e-book, dan zal je snel genoeg merken dat dit een écht feest van herkenning en erkenning is. Het boek zorgt voor heel wat aha-momenten en puzzelstukjes vallen eindelijk op hun plaats.

Wat volgens andere lezers de meest waardevolle inzichten zijn uit het boek? Een greep hieruit:

1. “Nooit geweten dat een juiste plek in de klas zo belangrijk is voor een beelddenker!”

2. “Als ouder keek ik vaak naar wat mijn kind nog niet kan. Ik heb nu geleerd dat mijn kind enorm veel talenten heeft, zoals: snel denken, creatief, oplossingsgericht, veel energie en humor. Wat een leuk kind heb ik!”

3. “Ik geef nu op een andere manier complimenten en dit heeft gezorgd voor een afname van de faalangst”

E-Book Beelddenkers

Over de schrijfster Monique van Zoelen

9125

Monique van Zoelen

Monique van Zoelen heeft al jarenlang ervaring met het begeleiden van kinderen die beelddenker zijn, faalangst hebben en/of hoogsensitief zijn.

Ze werkte in het verleden maar liefst 15 jaar lang in het bijzonder en regulier onderwijs en heeft nu – al sinds 2011 – haar eigen praktijk; Lessons4you. In haar praktijk kunnen kinderen terecht voor beelddenktrainingen en laat ze hen ontdekken op welke manier ze de lesstof op school wél kunnen begrijpen.

Monique schreef dit e-book vol passie, liefde en, bovenal: met haar eigen ervaringen in het achterhoofd. Monique is zelf beelddenker en hoogsensitief. En ze snapt dan ook als geen ander hoe moeilijk het is om jezelf staande te houden binnen het huidige onderwijs en de maatschappij. Monique weet precies wat een beelddenkend kind nodig heeft om écht weer te stralen!

Wat anderen zeggen over Monique:

  • “Monique is enthousiasmerend, positief, kundig en heel lief voor de kinderen en ons als ouders. Ze ziet mogelijkheden en laat de kinderen vooral voelen dat ze goed zijn zoals ze zijn.
  • “Ik vind Monique een super enthousiaste en heel deskundige coach die snel verschil maakt.”
  • “Monique is geweldig met pubers! Ze is klantvriendelijk en zorgzaam en geeft altijd 110%.”

     

Je kind weer laten stralen: zet vandaag nog de eerste stap

Jouw kind écht weer gelukkig zien? En afrekenen met onzekerheid, faalangst en het gevoel van onbegrip?
Bestel je e-book nú voor slechts 7 euro en leer álles over het unieke brein van jouw kind!