fbpx

Van faalangst naar kracht

Zet je superpower in

Faalangsttraining

Wij bieden verschillende faalangsttrainingen aan, want niet ieder kind heeft dezelfde begeleiding nodig. Wij zijn erg flexibel in hoe wij onze trainingen aanbieden. Zo kun je kiezen uit de volgende trainingen:

  • Training Faalangst Groep 6-8: Training inclusief het werkboek thuis te volgen
  • Training Faalangst Groep 6-8 VIP: Training inclusief het werkboek thuis te volgen, inclusief 5 calls met mij & het jaarlidmaatschap op het Weer een blij kind platform
Google-5-sterren Weer een blij kind

Wij hebben Monique gevraagd onze dochter te helpen steviger in haar schoenen te staan. Onze dochter was erg onzeker en werd gepest. Ze had al verschillende SoVa trainingen gehad op school die haar toch net niet dat beetje power gaven wat ze nodig had.
Bij Monique hebben we haar in een half jaar tijd echt zien opbloeien tot een pubermeisje dat staat waarvoor ze staat! Die weet wat ze wil! Dat blij is met zichzelf en zelfvertrouwen heeft en uitstraalt!
Het pesten is helemaal over!!!
Wij zijn heel blij met de begeleiding van Monique en kunnen haar iedereen in een soortgelijke situatie van harte aanbevelen!

Laurian van den Dikkenberg

Google-5-sterren Weer een blij kind

Monique is een vakvrouw en zeer betrokken. Uit eigen ervaring voor mijn dochter en gesprekken met haar. Dit blijkt voor mij uit haar constante ontwikkeling en bijscholingen. Als ouder voel je je ook gehoord en gesteund bij haar en leer je zo ook samen hoe je kind bij te staan en heb ik daarin ook eigen groei ervaren. Het maakt Monique een betrouwbaar persoon en bijzonder prettig om mee te werken.

Carola Leertouwer

Google-5-sterren Weer een blij kind

Zo fijn om iemand te hebben ontmoet die vrijwel direct kon plaatsen waar de klachten van onze dochter wel vandaan kwamen nadat zij medisch helemaal was doorgelicht. Er was voor ons heel veel herkenning en verbazing wat allemaal te maken had met deze diagnose . De dingen vielen op zijn plaats en maakte onze dochter nog bijzonderder, en voor haar veelal een stuk erkenning dat ze anders mag zijn. Monique heeft haar een luisterend oor geboden en was zeer ondersteunend om haar hiermee te leren omgaan om de klachten te doen verminderen. Het is een lange weg maar met monique’s enthousiasme en verheldering was het zeer prettig waar ze veel aan heeft in de toekomst.

Anton Ooms

Superpower Faalangst

Superpower faalangst

Jouw kind laat op school kenmerken van faalangst zien: Heeft o.a. buik- en/of hoofdpijn als het naar school moet, heeft stress bij het maken van een toets en staat niet graag in de schijnwerper. Jouw kind voelt zich anders en niet begrepen door de omgeving. Jouw kind heeft weinig zelfvertrouwen en is niet weerbaar genoeg.

Bij de superpower faalangst hoort het krachtfiguur de eland. Deze is trots, onafhankelijk en sterk. Door onze faalangsttraining leert jouw kind deze eigenschappen in te zetten, zodat de faalangst wordt omgezet in kracht. Jouw kind ontwikkelt een groeimindset, waardoor het met tegenslagen veerkrachtig kan omgaan.

3 Stappen van faalangst naar weer een blij kind

Wat is faalangst?

Faalangst is letterlijk de angst om te falen. Jouw kind krijgt lichamelijke klachten, een black-out, presteert onder en doet negatieve ervaringen op. Deze kunnen leiden tot een negatief zelfbeeld.

Faalangsttraining

In onze faalangsttraining ontwikkelt jouw kind een groeimindset. Het leert problemen om te zetten naar vaardigheden. Het overwint de faalangst en heeft meer zelfvertrouwen.

Weer een blij kind

Jouw kind kan weer trots zijn op zichzelf. Het heeft de faalangst overwonnen en vaardigheden ontwikkelt die hem verder brengen in het leven. Jouw kind is weer een blij kind.

Google-5-sterren Weer een blij kind

Onze dochter was compleet overprikkeld en niet meer in staat om naar school te gaan. Monique wist snel in te spelen op de situatie en haar stapje voor stapje weer op te laten krabbelen. Bij Monique kon ze haar hart luchten en kreeg ze goed advies waar ze weer mee verder kon. Na een jaar coaching hebben we onze vrolijke tiener weer terug. Met daarbij voldoende hulpmiddelen die ze gekregen heeft om zelf verder aan de slag te gaan. En haar zelfvertrouwen nog steeds verder uit bouwen.

P. Adriaansen

Google-5-sterren Weer een blij kind

Monique is geweldig met pubers ! is klantvriendelijk en zorgzaam geeft altijd 110 %. Onze zoon is enorm ontwikkeld en heeft veel stappen gemaakt bij haar.

Frank Bossers