fbpx

Van faalangst naar kracht

Zet je superpower in

Superpower Faalangst

Superpower faalangst

Jouw kind laat op school kenmerken van faalangst zien: Heeft o.a. buik- en/of hoofdpijn als het naar school moet, heeft stress bij het maken van een toets en staat niet graag in de schijnwerper. Jouw kind voelt zich anders en niet begrepen door de omgeving. Jouw kind heeft weinig zelfvertrouwen en is niet weerbaar genoeg.

Bij de superpower faalangst hoort het krachtfiguur de eland. Deze is trots, onafhankelijk en sterk. Door onze faalangsttraining leert jouw kind deze eigenschappen in te zetten, zodat de faalangst wordt omgezet in kracht. Jouw kind ontwikkelt een groeimindset, waardoor het met tegenslagen veerkrachtig kan omgaan.

3 Stappen van faalangst naar weer een blij kind

Wat is faalangst?

Faalangst is letterlijk de angst om te falen. Jouw kind krijgt lichamelijke klachten, een black-out, presteert onder en doet negatieve ervaringen op. Deze kunnen leiden tot een negatief zelfbeeld.

Faalangsttraining

In onze faalangsttraining ontwikkelt jouw kind een groeimindset. Het leert problemen om te zetten naar vaardigheden. Het overwint de faalangst en heeft meer zelfvertrouwen.

Weer een blij kind

Jouw kind kan weer trots zijn op zichzelf. Het heeft de faalangst overwonnen en vaardigheden ontwikkelt die hem verder brengen in het leven. Jouw kind is weer een blij kind.

Faalangsttraining

Wij bieden verschillende faalangsttrainingen aan, want niet ieder kind heeft dezelfde begeleiding nodig. Wij zijn erg flexibel in hoe wij onze trainingen aanbieden. Zo kun je kiezen uit de volgende trainingen:

 • Online: zonder hulp van de coach
 • Combinatie: training online én coaching na elke module via skype of op locatie bij ons
 • Bij ons op locatie: jouw kind wordt volledig begeleid door de coach

  Wij hebben Monique gevraagd onze dochter te helpen steviger in haar schoenen te staan. Onze dochter was erg onzeker en werd gepest. Ze had al verschillende SoVa trainingen gehad op school die haar toch net niet dat beetje power gaven wat ze nodig had.
  Bij Monique hebben we haar in een half jaar tijd echt zien opbloeien tot een pubermeisje dat staat waarvoor ze staat! Die weet wat ze wil! Dat blij is met zichzelf en zelfvertrouwen heeft en uitstraalt!
  Het pesten is helemaal over!!! 
  Wij zijn heel blij met de begeleiding van Monique en kunnen haar iedereen in een soortgelijke situatie van harte aanbevelen!

  Laurian van den Dikkenberg