Hoogsensitief, de superkracht van de 21e eeuw

Zet je superpower in

Superpower Hoogsensitiviteit

Powertype hoogsensitiviteit

Jouw kind laat kenmerken van hoogsensitiviteit zien: Heeft o.a. moeite met onverwachtse, grote veranderingen, is erg perfectionistisch, lijkt zeer intuïtief, reageert gevoelig op pijn en beleeft de dingen intensief.

Bij de superpower hoogsensitiviteit hoort de olifant. Deze is trots, loyaal, betrouwbaar en krachtig. Door onze faalangsttraining leert jouw kind deze eigenschappen in te zetten, zodat hoogsensitiviteit wordt gebruikt als kracht.

  3 Stappen van hoogsensitief naar weer een blij kind

  Wat is hoogsensitief

  Hoogsensitiviteit is een persoonlijkheidstrek waarbij er intensere reacties op prikkels plaatsvindt en informatie dieper, meer reflectief verwerkt kan worden. Een hoogsensitief kind heeft meer tijd nodig om alles te verwerken.

  Hoogsensitief, hoe ga je er mee om?

  In onze training voor hoogsensitiviteit ontwikkelt jouw kind een groeimindset. Het ontdekt hoe het is om hoogsensitief te zijn en leert hiermee omgaan. Jouw kind heeft meer zelfvertrouwen en het kan hoogsensitiviteit inzetten als kracht.

  Weer een blij kind

  Jouw kind kan weer trots zijn op zichzelf. Het heeft vaardigheden ontwikkeld om hoogsensitiviteit in te zetten als kracht en ziet de toekomst weer positief in. Jouw kind is weer een blij kind.

  Training hoogsensitiviteit

  Wij bieden verschillende trainingen voor hoogsensitiviteit aan, want niet ieder kind heeft dezelfde begeleiding nodig. Wij zijn erg flexibel in hoe wij onze trainingen aanbieden. Zo kunt u kiezen uit de volgende trainingen:

  • Bij ons op locatie: jouw kind wordt volledig begeleid door de coach
  • Combinatie: training op locatie én training online via skype
  • Online: hier wordt momenteel aan gewerkt

   We kwamen bij Monique vanwege de achterstand rekenen van mijn 9-jarige dochter.
   Al snel groeide het vertrouwen in Monique en durfde ik ook een ander probleem bespreekbaar te maken, namelijk dat mijn
   dochter last had van verlatingsangst. Die angst beheerste ons leven. Wij hadden ons aangepast aan de angst, maar die belemmerde een hoop.
   Na een traject van een jaar kan ik zeggen dat die angst voor 90% verdwenen is. Mijn dochter is weer een kind. Ik vind Monique een topper in wat
   zij doet en ben haar eeuwig dankbaar.

   Daniella Wijers